El blog d'Andorra Telecom

Como-ver-la-television-TDT-en-el-movil

Taula de continguts

Com veure la televisió TDT al mòbil

Avui veure la TDT al mòbil és molt fàcil. Vols saber quines maneres hi ha de fer-ho? Doncs, aquest és l’article que buscaves.

Les maneres de veure la televisió TDT al mòbil

Els dispositius de TDT, si compten amb una app o sistema específic, permeten reproduir la televisió als teus dispositius mòbils. Avui no estem, doncs, davant del model clàssic de televisió davant d’un reproductor estàtic.

Tot i que la TDT no necessita connexió a internet, sí que considerem recomanable tenir aquest servei. D’una banda, perquè és més fàcil accedir a les descàrregues i a les actualitzacions periòdiques. D’altra banda, perquè, en cas que un reproductor no funcioni o estigui avariat, podràs veure la televisió en un altre. En conseqüència, sempre que puguis, és convenient contractar un servei que integri TV i TDT.

La veritat és que, avui en dia, veure la TDT al mòbil o en una tauleta és senzill i, com que les tecnologies de reproducció i resolució han millorat substancialment, es pot veure amb qualitat. La idea, doncs, és que utilitzis un servei que proporcioni aquesta reproducció i que compris els dispositius adequats. Sigui com sigui, sí que hi ha opcions per veure bé la televisió.

Les possibilitats que han aparegut són diverses i, per això, convé saber com pots veure la TDT al mòbil. Aquestes són les principals opcions que existeixen, tant per a Android TV com per a Google TV:

Photocall.TV

La principal característica del servei Photocall.TV és que no exigeix cap tipus de descàrrega perquè funcioni. Bàsicament, consisteix en una pàgina web a la qual pots accedir mitjançant l’URL . Un cop allà, tindràs tota la llista de canals disponibles.

Quan triïs el canal que vols veure, abans hi hauràs d’entrar en directe i veure un anunci. Aquesta és una bona opció si el que vols és veure canals de TDT gratuïts sense haver d’ocupar espai. A més, la pàgina inclou un cercador perquè trobis ràpidament el teu canal. És una possibilitat funcional i un altre punt important és que s’actualitza amb la freqüència deguda, per la qual cosa no tindràs problemes amb la qualitat del servei.

Finalment, val la pena dir que pots veure la televisió en vertical o en horitzontal, de manera que pots aconseguir una bona qualitat en la reproducció sense renunciar a la comoditat. És, per tant, una de les opcions més fàcils per a qui estigui acostumat a fer servir ordinadors clàssics.

Descarrega una app que et permeti veure la TDT

Les apps funcionen a partir d’una descàrrega que fas al telèfon mòbil. Posteriorment, pots entrar a la TDT i reproduir fàcilment els canals que tinguis o que hagis contractat. Convé dir que, avui en dia, aquest és el procediment més habitual, tant per a TDT gratuïta com de pagament. Aquestes són les més importants que hi ha al mercat:

App Movistar+

Aquesta app està concebuda per a qui hagi contractat el servei de TDT amb Movistar + d’Andorra Telecom. És fàcil de descarregar i té com a principal característica el fet que et permet veure els canals de pagament, però també els gratuïts. Per tant, si estàs subscrit al servei, et resultarà molt senzill disposar d’informació al respecte. La freqüència d’actualització d’aquesta app és òptima, de manera que les fallades de seguretat són poc probables.

Tivify

L’app Tivify és una de les més prestigioses i descarregades pels usuaris, per dues raons. D’una banda, perquè té accés a 130 canals de TDT. De l’altra, perquè gairebé no hi ha retard en la visió, cosa que contribueix a una experiència positiva. Si el que vols és veure la TDT amb bona imatge i prestacions, aquesta és una alternativa molt interessant que, a més, s’actualitza amb freqüència. No ha d’estranyar, doncs, que sigui una de les opcions més populars del mercat.

TDTChannels

Aquesta app te l’has de descarregar des de la teva URL i és específica per veure la TDT. Per utilitzar-la, has de descarregar-te-la des d’allà. És gratuïta i, en general, hi ha bones opinions relacionades amb l’ús. Per tant, és una opció que pots considerar i que també està actualitzada. La veritat és que aquesta app, encara que potser no és tan coneguda per alguns, ha guanyat ús darrerament.

Altres apps

Cal assenyalar que els principals operadors tenen una app pròpia per prestar el servei, personalitzada per a cada cas. El procediment és molt senzill, ja que consisteix a executar una descàrrega des de Google Play. Per tant, és convenient que tinguis coneixement d’aquesta circumstància depenent del servei que facis servir.

Això sí, com a principi general, et recomanem que consultis la freqüència de l’actualització, ja que és un dels problemes recurrents que es poden generar. Si el que vols és seguretat, comprova que la darrera actualització és recent.

Conclusió

Veure la TDT al mòbil és fàcil, però convé que comptis amb un servei potent d’internet perquè la transmissió sigui de qualitat. A Andorra Telecom comptem amb paquets de TDT perquè no et falti entreteniment. Contacta amb nosaltres per saber-ne més!

Comparteix aquest article en xarxes socials

Share on twitter
Compartir a Twitter
Share on linkedin
Compartir a LinkedIn
Share on facebook
Compartir a Facebook
Share on whatsapp
Compartir a WhatsApp
Share on email
Compartir per mail