El blog d'Andorra Telecom

Los-mejores-filtros-de-Halloween-para-Instagram

Taula de continguts

Els millors filtres de Halloween per a Instagram

Els filtres de Halloween per a Instagram són una manera divertida de celebrar aquesta jornada inspirant terror o arrancant un somriure. Coneix aquestes propostes per al 2023!

Els filtres de Halloween per a Instagram amb els que faràs por

Els filtres de Halloween són fàcilment localitzables, i estan concebuts perquè donis un toc especial a les teves imatges. I això no és trivial, perquè de tant en tant està bé fer alguna cosa especial; de fet, Instagram compta amb multitud de filtres temàtics per a les teves imatges, o per a crear reels

Els dies previs a la nit del 31 d’octubre a l’1 de novembre, pots incloure aquests motius i sorprendre i fer por a les persones que visitin el teu perfil. Tot i que avui en dia pots trobar una infinitat de filtres, farem una selecció d’aquells que marquen la diferència:

1. Filtres de sang

Els filtres de sang es poden col·locar en diversos formats. Una opció és la de posar gotes de sang al voltant de la imatge. Una altra alternativa és una imatge més sinistra, amb la boca ensangonada. Segons el terror que vulguis inspirar, t’interessarà més un filtre o un altre. El que sí que et podem dir és que és un recurs molt emprat, i acostuma a funcionar. 

2. Filtres de Halloween de calaveres

Els filtres de calaveres són un altre dels clàssics de Halloween. En aquest cas, el que s’imposa més és un filtre amb el qual la meitat de la teva cara sigui la imatge original, i l’altra meitat una calavera. Moltes vegades, el resultat ens recorda a les imatges del Dia de Morts mexicà. D’aquesta manera, s’aconsegueix un efecte tenebrós sense gaires complicacions.

3. Filtre de Freddy Kruger

Freddy Krueger és un dels dolents més llegendaris, i una generació (anys 1980 i 1990) ha crescut mirant les pel·lícules en les que ell era el protagonista. En aquest sentit, hi ha un filtre que et permet adoptar la seva imatge i estètica. Si vols ser terrorífic amb majúscules, i fer un tribut a un personatge de culte del cinema, aquesta és una bona manera d’aconseguir-ho.

4. Filtre de fons de carbasses i fantasmes

Aquesta és una opció per a qui busqui una imatge terrorífica, però ‘soft’. Es pot emprar en entorns familiars, i bàsicament el que fa aquest filtre és afegir de fons carbasses, fantasmes i ratpenats. El resultat és un efecte entranyable i divertit al mateix temps. I, a diferència d’altres filtres, no resulta violent per a fer una fotografia familiar divertida. 

4. Filtre de vampirs

Els filtres de vampirs són un altre dels clàssics, però mai passen de moda. El més habitual és optar per un que ressalti els ullals com si es tractés d’un Dràcula del segle XXI; en alguns casos, també pots trobar el vestit complet, incloent-hi la capa negra. Potser serà una opció més efectista, però compleix amb la seva funció. 

5. Filtres de dimonis

Parlar de Halloween és fer-ho d’éssers i criatures sobrenaturals, també de dimonis. Aquí tens la possibilitat d’afegir unes banyes a la imatge de perfil (el filtre més bàsic), o convertir-te en tot un dimoni, incloent-hi un canvi de color de fons i de cos. En tot això, també existeixen altres possibilitats, com incloure altres elements de fons. 

Preguntes freqüents sobre els filtres d’Instagram

És habitual que les persones que no coneixen gaire bé el funcionament dels filtres d’Instagram es preguntin com funcionen els de Halloween. Aquí donem resposta a les preguntes més habituals per a qui encara no s’ha iniciat en aquest món:

Els filtres d’Instagram són de pagament?

No, els filtres d’Instagram s’aconsegueixen de sèrie i són gratuïts. N’hi ha prou amb entrar al buscador i posar la paraula clau, per exemple, ‘Halloween’. Amb aquest pas tan senzill, tindràs a la teva disposició desenes de filtres adequats per aquesta època. 

Els filtres de Halloween s’actualitzen?

, i aquest és un dels grans avantatges, perquè cada any apareixen noves opcions per als usuaris. Pots buscar-ne a anys anteriors, però també, els filtres que s’incorporen el 2023. 

Puc editar els filtres?

, i també pots crear-los, però has de saber que aquesta idea serveix per als usuaris avançats. Per tant, és una opció que només et recomanem per a personalitzar bé una fotografia o imatge. 

En resum…

L’ús de filtres de Halloween com a recurs puntual és molt útil per a donar un toc diferent a les teves imatges. I, a més, pots treure’ls quan vulguis per a tornar a l’estat original. Busques una connexió a internet mòbil de qualitat? A Andorra Telecom t’ho oferim. Truca’ns i t’informarem!

Nota: Un agraïment a tots els companys i companyes que han participat en la realització de les captures dels filtres 🙂

Comparteix aquest article en xarxes socials

Compartir a Twitter
Compartir a LinkedIn
Compartir a Facebook
Compartir a WhatsApp
Compartir per mail