El blog d'Andorra Telecom

Los-mejores-juegos-de-rol-online-para-PC

Taula de continguts

Els millors jocs de rol online per a PC

Els  jocs de rol online són una opció d’entreteniment per als amants d’aquest gènere. T’indiquem quina és la llista de les millors referències del mercat.

El Top 10 dels millors jocs de rol online  per al teu PC

Els Role Playing Games permeten viure una experiència d’ús, assumint un determinat rol en el qual s’han de superar missions i reptes.

A Andorra Telecom promovem l’entreteniment digital de manera responsable, i per això som patrocinadors de l’ACA eSports. Animem, doncs, a gaudir dels videojocs de manera sana i utilitzant les pantalles el temps que correspongui. 

Tradicionalment, els RPG es comercialitzaven en format físic, però gràcies al desenvolupament de les videoconsoles en els anys 1990 i, posteriorment, del mode multijugador al PC a partir de la dècada dels 2000, han aparegut noves possibilitats. Per tant, jugar al rol des del teu ordinador amb altres persones és habitual.

Aquesta llista t’indica les principals opcions que existeixen al mercat, des de jocs nous a sagues amb unes quantes dècades d’antiguitat. Continua llegint…

1. Elden Ring

Elden Ring és el joc més ben valorat pels usuaris en els diferents suports en els quals es ven. Inspirat en el món fantàstic de les Terres Intermèdies, el personatge protagonista (un SinLuz) haurà de superar determinats obstacles per a restaurar l’Anell d’Elden i convertir-se en cap del territori. Els gràfics són excel·lents i l’experiència d’ús, també.

2. Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Baldur’s Gate és una de les sagues més antigues de jocs de rol, originària del 1998. Aquesta versió remasteritzada inclou totes les extensions que s’han afegit. La història gira al voltant dels Regnes Oblidats i es pot jugar en format multijugador.

3. Final Fantasy XV

La saga de videojocs Final Fantasy, que data del 1987, és un clàssic per a 2 generacions. Cada joc té diferents personatges i trames, així que aquí ens centrem en el Final Fantasy XV. Aquest joc de rol funciona en mons fantàstics i tens la capacitat de superar situacions complicades amb encanteris i superpoders. 

4. Dark Souls III

Dark Souls III és un joc de rol d’acció i lluita. Tot i que els personatges són fantàstics, és una opció si es vol conjuminar estratègia i combat. Aquest joc tanca la saga Dark Souls, l’acció fantàstica dels quals es dona en el Regne de Lothric. Els gràfics i la música milloren substancialment envers les anteriors versions. Té diverses similituds amb Elden Ring, que d’alguna manera n’és una seqüela. 

5. Divinity: Original Sin II

El videojoc Divinity: Original Sin II és un joc de rol d’acció, estratègia i combat. Cal destacar dos aspectes de millora: la personalització dels personatges i l’opció de triar com a avatar a un viu o a un mort. Aquest joc és ideal per a aquells amants de l’estratègia que també aprecien uns bons gràfics.

6. Dragon Age: Origins

El joc Dragon Age: Origins va ser el primer joc d’aquesta franquícia i, amb el temps, han aparegut noves versions. Avui l’edició Ultimate permet viure una experiència d’entreteniment completa, lluitant contra l’ardidimoni. El joc es pot plantejar en mode individual o multijugador, si així ho desitges.

7. Gothic

Gothic és una de les sagues més antigues de jocs de rol, ja que va començar el 2001. Bàsicament, s’ha de superar proves i matar diferents monstres i animals salvatges, i així aconsegueixes punts per a millorar habilitats i aconseguir nous objectius. El que es busca és alliberar el regne de Myrtana. L’última edició, que data de 2022, s’enriqueix amb nous episodis.

8. Genshin impact

El videojoc Genshin Impact és una opció interessant si vols jugar a rol per PC gratis. Aquest joc va sortir al mercat el 2020. I també és atractiu si t’agraden els jocs de rol d’inspiració asiàtica. La història tracta sobre com rescatar a un germà segrestat, i per això s’han de superar diverses proves.

9. Path of Exile

Path of Exile és un cas particular entre els jocs de rol més valorats. En primer lloc, pel seu format free-to-play i per les actualitzacions constants que s’hi poden introduir. Per altra banda, la història, ambientada en el continent de Wraeclast, enganxa i fa que els usuaris tinguin aquesta referència com a una de les seves preferides. 

10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Parlar de The Legend of Zelda és fer-ho d’un dels clàssics dels videojocs de tots els temps. La primera versió va aparèixer el 1986 i, des de llavors, han sortit al mercat diverses versions. Breath of the Wild és una de les preferides per la seva història: Link ha de recuperar una memòria perduda per enfrontar-se a Ganon amb l’ajuda de la princesa Zelda. Si t’agraden els jocs de rol online d’un sol jugador, aquesta és una bona alternativa. 

En resum

Els jocs de rol online tenen diverses possibilitats, trames i modalitats, segons el que desitgis. A Andorra Telecom comptem amb serveis d’internet d’alta velocitat i amb la latència adequada perquè juguis sense interrupcions. Truca’ns per saber-ne més!

Comparteix aquest article en xarxes socials

Compartir a Twitter
Compartir a LinkedIn
Compartir a Facebook
Compartir a WhatsApp
Compartir per mail

Articles relacionats

No data was found