El blog d'Andorra Telecom

Wifi Total: cómo mejorar la cobertura wifi en tu hogar

Taula de continguts

Wifi Total: com millorar la cobertura wifi a la teva llar

Wifi Total és la solució integral d’Internet que t’oferim per a la teva llar o petita empresa. Vols saber el perquè? Continua llegint, perquè en aquest article t’expliquem els principals avantatges i aclarim els teus possibles dubtes. 

Els avantatges d’una solució Wifi Total per a la teva llar

Vius amb diverses persones a casa i cerques un servei wifi que funcioni amb garanties? Has tingut problemes en el passat per manca de cobertura a algunes zones de la teva empresa? Vols veure la televisió mentre altres persones teletreballen o juguen a altres estances? Si és així, et convé una solució wifi d’alta potència específica que arribi a tots els racons de la teva llar o negoci. 

Cal tenir en compte que les solucions wifi s’han d’adaptar a les necessitats de cada immoble, si el que vols és que la connexió sigui eficaç a tot arreu. Això és important, ja que servirà per marcar la diferència en l’accessibilitat i la qualitat de la connexió. I a Andorra Telecom et podem ajudar a aconseguir una qualitat de connexió òptima. Per això, és convenient disposar dels repetidors adequats, ubicats al lloc idoni i amb un bon abast.

La solució Wifi Total per a la teva llar et permet una connectivitat òptima a totes les estances de casa teva gràcies als repetidors 5 GHz d’última generació. Això permet que, quan hi hagi futures evolucions als dispositius, l’equip no es quedi desfasat. Però hi ha més avantatges dels quals et pots beneficiar en contractar aquest servei. Te’ls detallem. 

Per què és necessària una solució Wifi Total per a la teva llar o negoci?

Els motius pels quals necessites la nostra solució Wifi Total són diversos, però te’n destaquem els imprescindibles.

En primer lloc, aquest tipus de solució permet treballar a qualsevol lloc de casa teva o del teu petit negoci de manera simultània, i des de diversos dispositius. Si ets casa, tu i la teva família podreu veure sèries, teletreballar o jugar alhora, sense que això suposi problemes de saturació de la xarxa. Això és especialment important, ja que no hauràs de renunciar a fer les teves tasques habituals. 

D’altra banda, si el que busques és velocitat, amb Wifi Total ho tindràs més fàcil. Els repetidors que t’instal·lem es connectaran automàticament al repetidor que ofereixi millor senyal en cada moment. Es tracta d’una manera efectiva de tenir garantida una bona connexió. D’aquesta manera, no hauràs de preocupar-te per la velocitat de descàrrega dels continguts. 

Finalment, si el que busques és simplicitat a la instal·lació, aquesta és una opció molt interessant. I és que la instal·lació de repetidors no requereix cablejat, de manera que evitaràs molèsties innecessàries. 

1. Instal·lació i acompanyament personalitzat

T’oferim una instal·lació personalitzada i adaptada al teu domicili o petit negoci. Un tècnic et visitarà i comprovarà quins són els punts en què és necessària la instal·lació dels repetidors realitzant un estudi específic. Això assegurarà que no tinguis problemes d’ús quan tinguis a la teva disposició i connectats els repetidors. 

Cada habitatge té la seva pròpia estructura; per això t’oferim aquesta comprovació prèvia a casa teva. I, una vegada analitzada la distribució, definirem si necessites un o més repetidors, i quina és la ubicació més idònia. Això permetrà que no tinguis cap tipus de problema d’accés a la xarxa en el futur. 

A més, si en algun moment tens algun dubte o incidència amb la connexió, a Andorra Telecom estem a la teva disposició, acompanyant-te en tot moment, per resoldre’ls. 

2. Gestió centralitzada dels continguts mitjançant una aplicació

L’aplicació de gestió disponible amb la nostra solució Wifi Total et permet realitzar diverses accions per personalitzar l’ús de la xarxa i dels continguts, el que et facilitarà enormement el seu ús quotidià.

En primer lloc, li posaràs el nom i la contrasenya que vulguis, el que millorarà la seguretat en l’accés. D’altra banda, podràs activar el control parental per restringir l’accés a determinats continguts no desitjats o, fins i tot, bloquejar els dispositius que triïs. A més, pots escollir entre les diferents modalitats de connexió la que més s’ajusti al teu ús: nocturn, estalvi d’energia, estàndard o màxima capacitat. Però això no és tot, perquè des de l’aplicació també pots fixar una hora d’encesa i apagat automàtic de la connexió, i fins i tot habilitar una connexió wifi per a convidats, garantint la seguretat de la teva xarxa. 

Com veus, el control centralitzat que ofereix l’aplicació de Wifi Total permet configurar moltes funcions al teu gust, i modificar-les segons les teves necessitats. 

No renunciïs a la millor connexió

Avui dia no has de renunciar a una bona connexió, independentment de les particularitats de la teva ubicació. La nostra solució és l’opció més interessant per assegurar una cobertura òptima a qualsevol lloc de la teva llar o petit negoci. Descobreix aquí més motius pels quals Wifi Total és la millor garantia per a una connexió òptima. 

A Andorra Telecom t’oferim un servei integral, amb una xarxa integral i de la millor qualitat. Necessites més informació? Truca’ns al 115, t’acompanyarem encantats.

Comparteix aquest article en xarxes socials

Compartir a Twitter
Compartir a LinkedIn
Compartir a Facebook
Compartir a WhatsApp
Compartir per mail